#geweundoon,  Road to Run,  Running

Winactie: Hardlopen met Evy


We hebben het al aangekondigd op Instagram en Facebook, maar we hebben vandaag een heel leuk nieuwtje! Onlangs plaatsten wij een blog over fijne hardloop apps. De makers van hardlopen met Evy zijn ook erg actief op instagram en die vonden het dan ook leuk dat wij een review over de app hadden geschreven. Afgelopen weekend kregen wij dan ook nog een leuk berichtje van ze.

Zoals we al in onze review vertelden biedt de Hardlopen met Evy app verschillende training schema’s aan. Van een 5k voor beginners tot een Marathon onder de 3 uur. Dus eigenlijk kan elke hardloper wel gebruik maken van deze app.

Zelf vinden we de stem van Evy erg prettig die ons verteld wanneer we wat moeten doen en hoever en hoe snel we al hebben gelopen. Oh en niet geheel onbelangrijk wat we eerst niet konden vinden en we een pinpuntje vonden: Je kunt wel je route zien in de app! Oeps hihi

Heb jij na ons verhaal over deze app zo iets van hey ik wil ook wel beginnen met hardlopen? Of: Ik wil voor een halve marathon gaan trainen en die app lijkt mij wel wat! Dan hebben wij iets leuks voor je!

Wij mogen namelijk 10x een hardloop schema naar keuze weg geven van de lieve mensen achter de “Hardlopen met Evy”-App! Hoe vet is dat! 😀

Wat moet je doen?

  1. Like/volg Road to Run en Hardlopen met Evy op Instagram (Road.to.run / Hardlopen met Evy) en of Facebook (Road to Run / Hardlopen met Evy)
  2. Like en deel de post van vandaag, 22-03-2017 (Op Instagram/Facebook)
  3. En laat ons weten in de comments welk schema bij jou past!

Doe mee en wie weet wordt jij een van de gelukkige winnaars van een schema naar keuze! 🙂

Liefs,
Judith en Fon

Eén reactie

  • Esther

    Ik doe voor het eerst aan hardlopen. Ben bezig met de 5 km van Evy. Heb gisteren les 24 gelopen, nog 6 te gaan. Had het eigenlijk niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Verheug me nu al op de volgende les. Ik wil het uitbereiden naar meer, weet alleen niet zo goed hoe en wat. Nu komt jullie actie voorbij, alsof die voor mij alleen bestaat. Ik had al bedacht dat ik voor de 10 km wou gaan, dus daar kies ik dan ook voor.
    Met vriendelijke groet, Esther

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *