Review,  Running

Blogs we Love

Voor de oplettende lezer zal het niet als verrassing komen, maar wij zijn beide volgers van diverse blogs. Het aantal hardloopblogs die we volgen zijn na de keuze om naar New York te gaan alleen maar toegenomen. Vandaag dus een lijstje met een aantal Blogs we Love en waar we nog veel van kunnen leren. Zowel als hardlopers als bloggers!

Girlslove2run 

Dit was een van de blogs die we sowieso al volgden. Het enthousiasme in onder andere de vlogs van Francien, de zweetdates en de lekkere recepten van de lunchbrunch zijn genoeg redenen om regelmatig een kijkje te nemen op hun blog. En vergeet vooral niet de artikelen van Bregje over hardlooptechnieken. 

Just Keep Running

Just Keep Running is een blog waar een heel team achter zit. Allemaal hardlopers met verschillende doelen en op verschillende niveaus. Hier kun je elke dag wel 1 of meerdere blogs vinden met verschillende onderwerpen. Benieuwd hoe iemand een bepaalde wedstrijd vond? Bijna zeker dat je er een blog over kan vinden op deze site. Op zoek naar een nieuw hardloop horloge? Hier kun je reviews vinden van verschillende horloges. Maar ook informatieve stukken zijn hier terug te vinden. Echt een aanrader dus voor hardlopers.

Gabyrunstheworld.com 

Op de blog van Gabriëlla kwamen we terecht na dat we op Google: New York Marathon blog intypten. Maar deze dame heeft niet alleen de marathon van New York gelopen ze heeft ook al een hele lijst van andere wedstrijden op haar naam staan. Een paar weken geleden liep ze nog de marathon van Rotterdam. Van de wedstrijden maar ook haar trainingen plaatst ze een paar keer per week leuke verslagen op haar blog. Dit jaar zit ze overigens ook bij de Asics Frontrunners dus misschien herkende je haar daar ook wel van.

Japkejanneke.nl 

Japke volgen we al sinds dat we samen ons Instagram account hebben op Instagram. Pas later hadden we in gaten dat ze ook erg leuk schrijft op haar blog *shame on us*. Voornamelijk over hardlopen maar ook over de dingen die haar dagelijks bezig houden. En we like that! Zeker omdat deze dame ook nog eens aan wielrennen doet! We fietsen zelf niet maar zijn wel allebei helemaal weg van deze sport. 

Laurabrijde.com

Laura is bij sommige mensen misschien nog steeds bekend als RunningLau. Maar sinds vorig jaar heeft ze de site omgedoopt naar laurabrijde.com. op haar blog vindt je veel verhalen over hardlopen, andere sporten zoals yoga, maar ook over haar leven in (voornamelijk) Spanje. Deze enthousiaste dame is sinds dit jaar ook één van de gezichten van Maybelline en ze gaat zelfs samen met hen de New York Marathon lopen in november. Ze had het er laatst op Instagram-stories over om dit op de manier van trainen te doen waar je maar max. 14 km traint tijdens je marathontraining. Hoe gaaf (en spannend) is dat dan! Wij gokken dat als ze op deze manier gaat trainen, ze dit uiteraard ook zal delen op haar blog.

Annemerel.com

Wij willen dus niet als rare fangirls over komen ofzo.. Maar het blijft natuurlijk wel zo dat Annemerel degene is die dit allemaal in gang heeft gezet voor ons (zonder dat ze zich daar bewust van was uiteraard ;)). Deze dame blogt al flink wat jaren en het bloggen over hardlopen is er eigenlijk ook pas later bij gekomen. Op deze blog kun je artikelen over veel verschillende onderwerpen vinden. Van hardlopen tot vakanties, van nieuwe gadgets tot lekkere recepten. Voor veel bloggers in Nederland is ze een inspiratie op zowel hardloop als op bloggebied.
Dit was maar een greep uit de vele hardloopgerelateerde blogs in Nederland. Wil je deze dames (en 1 heer bij JKR) volgen maar geen tijd om elke dag alle blogs af te gaan? Ze zijn ook allemaal erg actief op Instagram:

Welke bloggers volgen jullie allemaal? 

Liefs,
Judith en Fon 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *