Music to Run – Part 1

Allebei zijn we helemaal gek op muziek, wie niet? Dat de juiste muziek je stemming helemaal kan veranderen is bij de meeste mensen wel bekend. Ook tijdens het sporten hebben veel mensen iets aan muziek. Sterker nog, zonder muziek zouden wij onze andere sport (dansen dus) niet eens goed kunnen doen. 😉
Over muziek tijdens het hardlopen zijn de meningen verdeeld. De een vindt het irritant met muziek en de ander kan niet zonder muziek lopen. Wij horen bij die tweede groep en lopen graag MET muziek. Voor New York zijn we langzaamaan onze “ultieme” hardloop lijst aan het samenstellen en vandaag delen wij een aantal nummers met jullie!

 

Zoals jullie zien is het een afwisseling van verschillende stijlen. Maar op house, rock en meezingers lopen wij toch écht het lekkerste. En onze NY finish song gaat sowieso Born to Run worden!

De afspeellijsten van spotify zelf, die ze hebben gemaakt voor hardlopers, zijn trouwens ook dikke aanraders! Vooral de Embrace en Go lijsten. Die passen de snelheid aan op je looptempo, of je past dit tempo zelf handmatig aan.

En wat doen jullie? Met of zonder muziek lopen? En wat is jouw ultieme hardloopnummer?

Liefs,
Judith en Fon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *