Onze summer plans


21 juni: Vandaag begint dan toch echt de zomer (al lijkt het al een paar weken best wel op zomer) en zeg je zomer dan zeg je plannen. Summer plans, bijna iedereen heeft ze. En zelfs al je ze niet hebt heb je ze misschien stiekem toch, want geen plan is ook een plan.
Vandaag delen wij onze zomerplannen van dit jaar. Spoiler alert: “Iets met hardlopen”

Judith:

Mijn zomer wordt niet zo heel spectaculair. Ik kijk vooral uit naar het najaar! NEW YORK! Deze zomer staat dus in het teken van voorbereidingen. 

 • Hardlopen
  Dit is wel duidelijk he? Onze marathontraining begint in juli dus dat wordt flink zweten tijdens onze duurlopen. Ook wil ik me goed gaan verdiepen in voeding, drinken en andere handige marathondingetjes 
 •  Work it!
  Ik blijf deze zomer lekker doorwerken. Het voordeel van geen vakantie nemen in de zomer is dat ik in de winter lekker vrij heb. Joehoe! Gelukkig heb ik doordeweeks ook vrij dus dan kan ik lekker gaan zwemmen. 
 • Sjwaampop
  Ik zit in de organisatie van een festival bij mij in het dorp. We zijn druk bezig met de voorbereidingen en kijken uit naar een topweekend! 

Fon:
Eigenlijk heb ik drie grote dingen op de planning deze zomer, de een wat spannender dan de ander.

 • Vakantie
  Zomer staat normaal eigenlijk voor mij voor vakantie. Vroeger vertrok ik met mijn ouders en zusje voor mijn gevoel op de eerste dag van de zomervakantie al op vakantie en we kwamen in het weekend voor de school weer begon pas terug. Heel misschien is dit een tikje overdreven, maar dat gevoel had ik 😉
  De laatste jaren is dat eigenlijk wel anders. Hoewel mijn ouders nu bijna 2 maanden in de zomer in het buitenland zitten, ga ik meestal buiten de zomer op vakantie (Een stuk goedkoper duhuh 😉 )
  Dit jaar gaan Stephan en ik wel weer eens in de zomer op vakantie, we gaan ruim 2 weken lekker naar Zuid-Frankrijk. Met de auto en tent lekker kamperen. Benieuwd hoe Stephan dit gaat vinden want die is alleen weekendjes weg met de tent gewend. Ach we zitten heel snel in een hotel mocht het op een fiasco uitlopen :p
 • Hardlopen
  Tja, we kunnen er niet om heen. Er zal deze zomer gelopen moeten worden willen we die finish in november halen. Sterker nog de hardloopschoenen gaan zelfs mee op vakantie aangezien mijn twee weken vakantie in de eerste twee weken van ons marathon schema vallen. Ik ben echt benieuwd hoe dat gaat zijn, duurlopen in het buitenland. We zitten voornamelijk in bergachtig gebied dus ook dat gaat even puzzelen worden waar ik een route kan vinden die niet meteen de hele berg omhoog gaat. Al is dit natuurlijk wel de uitgelezen kans om al te wennen aan bergop lopen/ de bruggen van New York op lopen.
 • Work work work
  Helaas. Ik heb niet de luxe positie om de hele zomer vrij te zijn. Dus na 2 weken vakantie mag ik een hele zomer lekker flink aan de bak. Meestal vliegen die weken wel zo voorbij in de zomer en ga ik dan op vakantie. Nu moet ik nog even wachten tot november om op vakantie.. Of wacht.. vakantie? Marathon!

Zoals jullie zien is het voor allebei vooral veel werken en hardlopen. Hopelijk krijgen we nog genoeg qualitytime met familie en vrienden er in gepropt. Anders moeten we ons misschien nog aan ze gaan voorstellen na 5 november. 😉
Voor we het weten is de zomer alweer voorbij. Dus van alle vrije momenten die we gaan hebben gaan we dubbel zo hard genieten!

En wat zijn jullie plannen deze zomer?

Liefs,
Judith en Fon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *