Why we loved: June

Een nieuw item op de blog! We gaan het hebben over dingen die leuk, fijn, grappig en mooi waren in deze maand. Het internet mag soms namelijk best wat positiever. Bij deze dus why we loved June!

Het einde van de maand is weer in zicht. Tijd dus om alle leuke en memorabele dingen met jullie te delen!

♥ De #TeamAnnemerelRunsNYC2017 meeting

Fon: Zo leuk om een gedeelte van de meiden al een keer “in het echt” te zien! Iedereen moedigt elkaar ook lekker aan op welk niveau ze ook lopen. En ook met het kletsen ging het prima dus met die gezelligheid in New York zal het wel goed komen. Sorry alvast voor de medepassagiers in het vliegtuig, mochten we naast elkaar in het vliegtuig worden gezet 😉

♥ Samenloop voor Hoop in Roermond

We deden allebei mee aan Samenloop voor Hoop, een inzamelingsactie voor het KWF. Het waren 2 mooie en indrukwekkende avonden. We hebben gelachen en een potje gejankt en waren heel dankbaar. Het is mooi om te zien dat mensen samenkomen voor zo’n doel en zich er 110% voor inzetten. 

♥ Coldplay in Brussel

Judith: ik ging samen met 2 vriendinnen naar het concert van Coldplay in Brussel. Het was echt het allerleukste concert ever! Chris Martin is geweldig goed en de hele sfeer eromheen was ook super! 

♥ Ijsjes

IJsjes. Heel. Veel. Ijsjes! Deze maand is het al lekker zomers geweest. Een mooie reden om lekker veel ijsjes te eten. Van schep ijs tot de-iets-minder-caloriebommetjes raketjes. En marsijsjes! En dan rennen we onze run er na toch gewoon een paar meter extra? 😉 

♥ Uiteren bij mijn favoriete restaurant

Judith: Mijn ouders vierden hun trouwdag en namen mij en mijn broertje mee naar ons favoriete Italiaanse restaurant. Het was weer genieten! Geef mij pasta, goed gezelschap en Aperol Spritz en ik ben een tevreden mens! 

Wat een fijne momenten afgelopen maand! En dit was nog maar een kleine greep uit een leuke 30 dagen.
Wat was jullie hoogtepunt van deze maand?

Liefs,
Judith en Fon

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *