Our New York-wishlist

New York, New York! De plek waar de marathon plaatsvindt maar ook de plek waar Blair en Serena heel goed konden shoppen. We gaan natuurlijk niet alleen naar New York om de marathon te rennen, dat snappen jullie wel ;). Wij zijn stiekem al lang bezig om een shoplijstje te maken, al zal deze niet zo uitbundig zijn als die van de dames uit Gossip Girl. Lees verder als jullie willen weten wat er op ons lijstje staat!

Als eerste moeten we naar de Sephora en de Amerikaanse drugstores. Wij zijn namelijk van die types die daar de hele dag kunnen rondhangen en alles willen testen. Ze verkopen daar natuurlijk alle merken die de beautyguru’s op YouTube ook gebruiken dus we gaan daar vast en zeker iets inslaan. Op het lijstje staan o.a.: Sheer Glow foundation van Nars, Becca Champagne Pop highlighter en de Tattoo Liner van Kat von D.

Daarna zullen we vast en zeker een bezoekje brengen aan Victoria’s Secret, daar moeten we nu eenmaal zijn geweest. Wat we hier precies willen kopen weten we ook nog niet maar we zullen vast met zo’n roze tasje naar buiten lopen. Jammer dat de sportkleding er zo duur is (€85 voor yoga pants, really?!). 

Ook Bath & Bodyworks mag niet worden overgeslagen. Alles ruikt mierzoet (maar wel lekker) in deze winkel. Als we geluk hebben kunnen we nog iets wat naar Pumpkin Spice ruikt scoren. De hand sanatizers gaan sowieso in het mandje! 

Wij fitgirls zullen vast en zeker ook enkele sportwinkels binnenlopen. We willen sowieso naar de Nike-winkel (het liefst met medaille om) en hopen dat we ergens iets leuks van Lululemon kunnen scoren. 

Thank God she’s a country girl, dat is Fon. Zij is al een tijdje op zoek naar vette cowboyboots. Helaas denken we dat dit een mission impossible gaat worden, aangezien New York niet echt een countrystad is. Manlief Stephan wil graag een buckle, dus we hebben nog een hele speurtocht te gaan! 

We willen ook heel graag langs bij het winkeltje KTcollection. Door de vlogs van Claire van Trendgloss zijn wij namelijk nogal hebberig geworden. De sieraden zijn heel fijn en minimalistisch en daar houden we wel van. Wie weet kunnen we daar een mooi marathoncadeau kopen. 

Als laatste denken wij natuurlijk ook nog aan het thuisfront. Papa, mama, man, broers en zussen, neefs en nichten, ooms en tantes en vrienden en vriendinnen zullen getrakteert worden op de foutste souvenirs die we kunnen vinden. Sleutelhangers doen het altijd wel goed, net zoals hysterisch foute koelkastmagneten. Waarschijnlijk vinden wij het grappiger dan degene die het cadeautje krijgt, maar ach. 

Dit is ons voorlopige lijstje, er komt vast nog wat bij. Hebben jullie nog leuke tips voor ons? 

Liefs, 
Fon en Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *