Love,  Personal

Why we loved: August

Zijn er nu echt alweer 8 maanden voorbij in 2017?!? Time flies when your having fun! En dan dat hebben we wel, ook afgelopen maand waren er weer leuke momenten die we graag met jullie willen delen!
– Wk Atletiek

Susan, Sifan, Daphne, Tessa, Naomi, Jamile, Nadine, Anouk, Nadine… Heldinnen! Jullie zorgden er voor dat geld Nederland een oranje gloed in de woonkamer hadden.

– Film: Everything Everything


Judith: een vriendin van me leende me het boek uit en ik vond het geweldig! Toen ik hoorde dat het boek werd verfilmd wilde ik die natuurlijk meteen zien. Het is echt een ontzettende leuke film geworden. Zielig, maar ook luchtig en feel good. Meestal vind ik boekverfilmingen niet zó maar dit keer vond ik dat ze zich goed aan het boek gehouden hadden

– Sjwaampop


Na een jaar voorbereidingen was het eindelijk zo ver. Sjwaampop 2017! Het was weer een geslaagde editie. Ik heb er echt van kunnen genieten, vorig jaar liep ik namelijk als een stresskip rond ;). 

– Weer kunnen lopen

Judith: ein-de-lijk was de dag daar dat ik 10 minuten mocht joggen in combinatie met fietsen. En YES! mijn knie deed geen zeer, ik voelde geen vervelende steken, ik voelde helemaal niks. Jullie snappen dat ik daar heel blij om ben. Aankomende vrijdag staat er wel weer een bezoekje aan de fysio gepland. Hopelijk kan hij me helpen met m’n marathonschema, want die moet ik natuurlijk veranderen. 

We zijn benieuwd wat september ons gaat brengen!

Liefs,

Fon en Judith

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *