CPC 2018,  Running

Road to CPC: Op naar een nieuw doel

Wie de vlogs van New York heeft gezien heeft misschien wel gezien dat Fon al vrij snel naar een nieuw doel zocht. En deze ook heeft gevonden.
Fon: Ik wist van mezelf als ik niet meteen me zou opgeven voor iets anders ik het bijltje er bij neer zou gooien en mijn schoenen zouden verstoffen. Aangezien grotendeels van #teamannemerelrunsnyc2017 ook al bezig met volgende wedstrijden en met name deze wedstrijd was de keuze dan ook snel gemaakt.

Ik wist al snel dat ik niet meteen me wilden gooien op nog een marathon, er waren namelijk al een aantal van de groep die zich hadden ingeschreven voor de marathon van Rotterdam of die van Rome. Maar het leek mij verstandiger om eerst maar eens een “rustig” op te bouwen. Een halve marathon leek mij aantrekkelijker. Zeker als je kijkt naar de duurlopen die dan ook bijna de helft korter zijn dan bij de trainingen voor een hele marathon. Hallo social life, hallo vastelaovend!

En als er dan één halve marathon is die leuk is om te lopen, dan moet het volgens de verhalen deze wel zijn. Tel daar bij op dat ook een groot deel van de meiden van de New York groep mee lopen. Dan kun je niets anders doen dan je in schrijven toch?

Op 11 maart 2018 zal ik dan ook de CPC in Den Haag gaan lopen.
Na een paar weken herstellen van New York en freewheelen (lees: een poging doen om op hartslag te gaan lopen) zijn de eerste stapjes weer gezet richting een schema volgen.

Aangezien dat continu op hartslag trainen nu echt niet lekker voelde, mijn motivatie verdween als sneeuw voor de zon, heb ik een soort van schema wat een tussenweg is van trainen op hartslag en het New York schema.
Na deze halve marathon wil ik overigens een sporttest/lactaattest gaan doen om echt gerichter te gaan trainen en het beste qua prestatie uit mezelf te halen. Jammer genoeg had ik dit keer nog niet de tijd om dat voor dit schema te doen, maar als iemand een goede plek weet om dit te laten doen? Let me know!

Maar eerst dus die CPC op 11 maart. Doel? Net zoals in New York: Uitlopen. En als het even meezit binnen de tijdslimiet 😉

Vanaf vrijdag neem ik jullie net zoals in New York elke 2 weken mee tijdens de trainingen.

Wie zien we nog meer tijdens de CPC in Den Haag?

Liefs,
Judith en Fon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *