Love,  Personal

The Big 3-0

Tja ik kan het niet langer ontkennen. Over 2,5 week is het dan zover: The big 3-0 komt eraan! Ik zal misschien nog niet zo snel overal mijn leeftijd gaan veranderen (misschien zelfs verwijderen) mijn geboortedatum 17-05-1987 liegt er niet om en zal ik toch echt 30 kaarsjes moeten uitblazen straks.
Om me voor te bereiden maak ik maar alvast lijstjes. Want lijstjes, daar kan een meisje toch gelukkig van worden! En wie weet hebben anderen ook nog wel wat aan mijn lijstje *hint hint* 😉

Leukste momenten van mijn 30e levensjaar:

1. 16-09-2016 

Ok heel zoetsappig ik weet het maar deze dag mag echt niet ontbreken: onze trouwdag! Van ‘s-ochtends tot ‘s-avonds super genoten! Met familie en lieve vrienden om ons heen de liefde kunnen vieren *zoetsappige modus uit*

2. Roadtrip door Amerika

Eigenlijk gekoppeld aan die trouwdag want het was onze huwelijksreis. 2 dagen na onze trouwdag zijn wij op huwelijksreis gegaan naar de Verenigde Staten. Met de auto van Chicago naar Nashville, Memphis, New Orleans en Houston om vervolgens nog voor een weekje naar Las Vegas te vliegen. Hier heb ik toen ook een live verslag van bijgehouden.  Wat is het toch heerlijk om door Amerika rond te rijden. Onze volgende roadtrip staat dan ook al gepland voor 2018 😎


3. De keuze voor Road to Run

Tja soms denk ik wel eens waar zijn we aan begonnen?!?! Maar toch ben ik blij dat we dat gekke ideetje om hebben gezet naar een concreet plan. En natuurlijk alles wat daar bij hoort (hallo medailles!). Merci Judith dat je mee gaat in die gekke hersenspinsels en spontane plannen! :p

Momenten waar ik het meeste naar uit kijk komend jaar:

1. New York Marathon 

Ok ok deze is wel heel obvious maar hallo hoe vet is dit vooruitzicht! 

2. De acties voor Make-A-Wish Nederland 

We hebben al heel wat spannende ideetjes om geld in te gaan zamelen. Ik ben echt benieuwd wat van al deze ideeën daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden. Want als maar een fractie van de ideetjes lukt dan gaat dat nog erg leuk worden!

3. Genieten met vrienden en familie

Oei gaat nu die zoetsappige modus weer aan? Maar komende maanden zal het soms lastig worden om met vrienden en familie af te spreken omdat ik weer eens een lange duurloop de dag erna heb of een hardloopwedstrijd. Maar de momenten dat ik dan wel tijd heb weet ik nu al van dat ik dan drie dubbel ga genieten hier van. Want hoe leuk is dat om leuke mensen om je heen te hebben! Gelukkig ben ik dit avontuur aangegaan samen met Judith dus zal ik zelfs in de meest drukke weken nog contact hebben met iemand anders dan Stephan of mijn collega’s (ook al zijn die heel leuk 😉 ) Maar tegen deze lieve mensen wil ik nog zeggen: Sorry alvas! 😘

Dingen die ik op mijn verlanglijstje heb staan (al dan niet om zelf te kopen 😉 ) :

1. Een fijn hardloop horloge met geïntegreerde hartslagmeter

Ik heb nu de Fitbit Charge Hr. En als activity tracker is deze erg fijn, maar speciale dingen voor hardlopen zitten er niet op. Zeker als ik straks wil gaan intervallen zou dit handig zijn. Dus hebben jullie nog tips voor een fijn horloge: Let me know!

2. Een yoga-matje 

Voor de mensen die ons op Instagram volgen hebben vorige week misschien gezien dat ik nu mijn oefeningen op een dikke sauna handdoek doe. Niet echt ideaal dus, dus dat matje gaat er dit jaar toch echt wel komen!

3. Portemonnee 

Een mooie portemonnee waar mijn paspoort in past zou toch ook wel fijn zijn. Die wat ik nu heb begint langzaam uit elkaar te vallen en dat kunnen we straks in bijvoorbeeld New York niet hebben hè 😉

4. Nog meer hardloop kleding

Een dunne longsleeve zou nog handig zijn, of iets van een flipbelt, of alvast nieuwe schoenen, of of of 😉 

5. Boeken over hardlopen

Het boek Live Love Run heeft Judith, maja ik kan niet telkens vragen om een foto te maken als ik over een bepaald iets een vraag heb. Ook ben ik benieuwd naar recepten die geschikt zijn voor lopers, met uitleg er bij: wat eet je nou precies voor/tijdens/na een race?

6. Een I-pod Shuffle

Hoe graag ik ook Spotify zou willen luisteren straks tijdens mijn lange duurlopen, mijn telefoon gaat dit niet leuk vinden. Nou ja vooral de batterij niet als ik ook nog 3 apps heb aanstaan om bij te houden waar ik loop en hoever ik al ben. Blijkbaar bestaat er wel een klein apparaatje wat Spotify kan afspelen maar dat is niet zo maar via bol.com te bestellen. Dan maar een I-pod Shuffle, compact en gaat lang mee qua batterij. 1 nadeel is dat ik alle muziek weer moet gaan downloaden. Lekker old-school 😉 Ik had een mooie turqoise maar ik die is al een paar jaar spoorloos nadat eerst het oplaadkabeltje spoorloos was verdwenen. Tijd voor een nieuwe! Maar welke kleur?

Ok ik kan alle lijstjes nog langer maken. En kan er zo nog een aantal lijstjes bij maken. Maar 1 ding weet ik zeker: 30 worden kijk ik niet heel erg naar uit, maar dat ik alles wat ik op mijn lijstjes zelf heb gedaan/ga doen/of kan halen voor mezelf daar ben ik heel blij mee! En dit had ik op mijn 18e niet kunnen doen natuurlijk. 

Nog 2,5 week me mentaal voorbereiden op die big 3-0 maar stiekem blijf ik voor altijd 25! 😉

Liefs,
Fon 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *