#geweundoon,  Make-a-Wish,  New York,  Road to Run,  Running

1, 2, 3…

SHOW!

Foto door Eline Rewinkel

Let’s do this. We zitten op het moment in het lokale koffietentje onze eerste blog (deze dus) te schrijven. Als we hiermee klaar zijn mogen we onszelf dan ook trakteren op een stuk taart.

Laten we maar beginnen bij het begin. Wij kennen elkaar al een hele tijd via het dansen. We kwam er al snel achter dat we allebei fervente volgers zijn van verschillende bloggers en Youtubers. Toen we een aantal weken geleden met een aantal vriendinnen sushi gingen eten (omnonom) was het toevallig ook D-Day voor Annemerel, een hardloopblogster. Zij rende op die dag marathon van New York. We weten  nog dat we lachend tegen elkaar zeiden: “Hahaha, stel je voor dat wij een marathon zouden gaan rennen. Dan zouden we na 10 kilometer al kapot zijn”!

Echter werd dit grapje een serieus idee en nu zitten we dus deze blog te schrijven en hebben we allemaal leuke ideeën in onze hoofden. We hebben ons namelijk als doel gesteld in 2017 de marathon van New York te gaan rennen. Het gaat ons er niet om dat we de marathon zo snel mogelijk uit gaan rennen, we denken namelijk dat we al blij mogen als we überhaupt de finish halen. Jullie mogen namelijk best weten dat we nog nooit 5 kilometer hebben hardgelopen, dus een challenge is het zeker!   

We gaan via deze blog alles wat op ons pad komt bijhouden; van trainingen tot fijne hardloop apps en van onnozele verhalen tot herstelloopjes na de carnaval.

Om een stok achter de deur te hebben besloten we ook om geld in te zamelen voor een goed doel. Na veel research zijn we terecht gekomen bij Make-a-Wish Nederland. We vinden dit een mooie non-profit organisatie. Kinderen die ziek zijn en hun omgeving vergeten nog wel eens hoe het is om kind te zijn. Make-a-Wish zorgt ervoor dat deze kinderen weer een dagje kind kunnen zijn.

Zo, en dan is het nu tijd voor taart! Dat rennen we er morgen wel weer vanaf.

Happy New Year!
Liefs,
Fon en Judith

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *