#geweundoon,  Make-a-Wish,  New York,  Road to Run

Waarom Make-A-Wish?

 

Het liefste zouden we allemaal wel een “Fairy Godmother” zoals in Assepoester willen hebben. En er anders wel een kunnen zijn!
Make-A-Wish is sinds 1980 (1989 in Nederland) die Fairy Godmother voor zieke kinderen.

Tijdens onze zoektocht naar een mooi doel om als stok achter de deur te hebben kwamen we al snel op Make-A-Wish Nederland uit. Want hoewel beter worden natuurlijk heel belangrijk is, is het voor een kind ook heel erg fijn om het ziek zijn even te kunnen vergeten. Make-A-Wish doet er dan ook alles aan om de allerliefste wensen van deze kinderen, met een levensbedreigende zieke, uit te laten komen.

Misschien ken je wel die reclame van het jongetje die als grote wens had om Home Alone na te spelen?
Boven aan dit bericht zie je een van de wensen vervult door de organisatie. (natuurlijk met een danswens!) En als je op het YouTube kanaal kijkt van Make-A-Wish Nederland zie je wat ze nog meer uit de kast halen om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Om deze dagen mogelijk te kunnen maken is er toch wel iets meer nodig dan alleen een Fairy Godmother. Naast de vele vrijwilligers en bedrijven die zich inzetten is er ook gewoon geld nodig om dit allemaal te kunnen realiseren. Daarom hebben wij besloten om van onze Marathon in New York een sponsorloop te maken.

Wil je er voor zorgen dat die stok achter de deur en die motivatie alleen maar groter zal worden: Sponsor ons!
Dit kan op onze actiepagina maar dat niet alleen.. Er staan ook al een aantal leuke activiteiten in de steigers om sponsorgeld op te halen! 

Zodra de sponsorpagina online staat laten we dit natuurlijk hier meteen weten. 
[Edit 22-02-2017] Wil jij ons sponsoren? Dit kan hier via onze Make-A-Wish actie pagina!

Meer info over Make-A-Wish kun je hier vinden.

Geven jullie ons die extra motivatie en steunen jullie Make-A-Wish?

Liefs,
Judith en Fon

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *