Love,  Personal

Why we loved: July

Daar zijn we weer met: Why we loved..
We gaan het weer hebben over dingen die leuk, fijn, grappig en mooi waren in deze maand. Het internet mag soms namelijk best wat positiever. Bij deze dus why we loved July!

♥ De Tour de France

De Giro en Vuelta worden ook gevolgd door ons, maar de Tour maakt de zomer toch echt zomer. En ook al was er dit jaar een keer geen Nederlander in de top 10 van het algemeen klassement, er waren toch een paar mooie Nederlandse overwinningen (Go Bauke en Dylan!). Verder zijn we niet chauvinistisch hoor 😉

♥ Vakantie/hardlopen in Frankrijk

Fon: Deze maand zat ik 2 weken in Zuid-Frankrijk, heerlijk even bijtanken. En ook de hardloopschoenen waren mee en werden netjes aangetrokken. Op 1 training na (dankzij mega spierpijn) netjes me aan mijn schema kunnen houden. Wat is hardlopen met zo’n mooie uitzichten toch fijn. Het relaxen tijdens je luie vakantie is dan nog fijner!

♥ Efteling! 

 Judith: ik ging afgelopen vrijdag met 3 vriendinnen een dagje naar de Efteling. Heerlijk! Volgens mij was ik er zeker 10 jaar niet geweest dus ik moest natuurlijk alle nieuwe achtbanen uittesten. Ook een rondje door het Sprookjesbos mocht niet ontbreken, we waren allemaal weer even 5 hoor! 

♥ HEEL VEEL IJS

 Judith: ik moet eigenlijk eens gaan tellen hoeveel ijsjes ik iedere zomer eet. Gelukkig ren ik het er wel af ;). Deze Magnum was suuuuperlekker maar stiekem ben ik toch een grotere fan van echt Italiaans ijs

♥ Nog 100 dagen tot New York / de New York Marathon

Fon: Deze screenshot plaatste ik afgelopen week in de Facebook groep van #teamannemerelrunsnyc2017 toen het dus nog 100 dagen was tot het moment dat we in het vliegtuig zitten. Afgelopen jaren heb ik al vrij vaak een countdown widget op mijn telefoon gehad en weet dat als je eenmaal onder die 100 zit het echt heel hard gaat! Iedereen van de groep is nu toch echt begonnen met trainen en is elkaar ook echt aan het supporten op social media. Zo leuk!

Wat was jullie hoogtepunt van Juli?

Liefs,

Judith en Fon

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *