Love,  New York,  Personal,  Road to Run,  Running

Road to Run – Best of 2017

Wow! Is er echt alweer een jaar voorbij? Hmm volgens mij is elke blog deze weken zo ongeveer begonnen. Maar het is dan ook ECHT zo 😉
Vandaag blikken we samen met jullie op de hoogtepunten van 2017 aan de hand van het lijstje dat Annemerel laatst op haar blog plaatsten. Ok en met nog een paar punten extra dan. 😉

Nou daar gaan we!

Fijnste training:


Judith:
In de zomer rende ik een hele fijne en snelle 10K. Het was super warm maar ik heb van iedere kilometer genoten en had energie voor 10. 


Fon:
De lange duurloop op de Hoge Veluwe met Judith naast me op de fiets. Naast het mooie aantal kilometers was het ook een prachtige omgeving met een paar fijne heuveltjes. Maar vergeet vooral ook het gezelschap niet. Als je daarna dan nog een bezoekje brengt aan je favoriete museum en 13 km terug mag fietsen naar de auto is het helemaal compleet!

Leukste wedstrijd:

 Judith: De Marikenloop! Samen met Fon reisde ik naar Nijmegen. Het was allemaal super leuk opgezet. Ook was het publiek langs de kant heel enthousiast, ze riepen steeds m’n naam en dat is gewoon leuk haha! 


Fon:
Sorry dat gaat toch New York zijn.. De Marikenloop was ook qua sfeer erg leuk er voor en na maar de race was voor mij erg zwaar. Dus nee New York wint deze. De goede organisatie, de groep meiden van #teamannemerelrunsnyc2017, het parcours, de stad en voornamelijk het publiek!

Beste prestatie:

Judith: Lastig, lastig. Ik denk toch de eerste keer 5 kilometer achter elkaar rennen. Dat was toch wel de eerste stap richting de marathon. 

Fon: Ja die eerste 5 km tijdens de Light Run in Roermond was echt zo’n overwinning. Maar denk dat qua sportieve prestatie heel 2017 een hoogtepunt was. Met als finale 5 november waar ik iets deed wat een jaar geleden niemand had verwacht van me!

Beste ontbijt:
Judith:
In Maastricht at ik pas pancakes met kersen en vanilleschuim. Heerlijk! 

Fon: Ik ben dus echt een hele slechte ontbijter, maar voor het ontbijt bij I-hop of een goed hotel ontbijt maak ik graag een uitzondering. Voor een lange duurloop ga ik voor een bakje havermout met speculaaskruiden en bosvruchten.

Beste herstelmaaltijd:
Judith:
Een eiwitreep en een isotone sportdrank. Ik heb nou niet echt zo’n lange afstanden gerend dat ik flink moest eten dus dan wordt het maar de reep.
Fon:
Ehhh ik moet eerlijk bekennen dat ik vaak vergat om goed te eten na een lange duurloop. Meteen een goed voornemen voor 2018: Beter letten op voeding voor en na een training.

Favoriete schoen:

Judith: Mijn Nike Zoom Structure. Ze lopen echt heerlijk! Voor het dagelijkse leven loop ik trouwens het liefste rond in mijn rode enkellaarsjes. 


Fon:
Ze zijn niet de mooiste maar de Brooks Ghost 9 (links op de foto) hebben de meeste kilometers met me gemaakt. Ik zou deze schoen meteen weer kopen! In het dagelijks leven ga ik voor mijn 3 jaar oude hoge zwarte Nike Air Force 1. Of toch mijn zwarte enkellaarsjes… Hmmm..

Favoriete kledingstuk:

Judith: Oh dit vind ik een lastige aangezien ik echt van kleding HOU. Ik ga toch voor mijn spijkerjurkje van Levi’s. Ik draag bijna nooit jurkjes maar deze vind ik leuk! 

Fon: Op hardloop gebied het alom (door ons) bejubelde broekje van de Decathlon. Op “chill” gebied mijn New York Marathon sweater en in het dagelijkse leven mijn “trui-jurkjes”: er comfortabel netjes uitzien. 

Favoriete nummer:


Judith:
Up&up van van Coldplay. Dat hele album is geweldigFon: Voor hardlopen was het dit jaar
 A Sky Full Of Stars van Coldplay, aangezien ik hiermee elke hardloopwedstrijd mee ben begonnen. En HET nummer van het jaar zo? Oehh heel lastig! Ik denk dan toch Feel It Still van Portugal. The Man. Probeer daar maar eens stil op te blijven zitten!

Favoriete gadget:

Judith: Bluetooth-oordopjes. Zó handig. 


Fon:
Weer een gedeelde plaats bij mij! De Bluetooth-oordopjes en mijn Garmin Forerunner 235. Geen draadjes en geen 10.000 apps tegelijk aan tijdens het lopen. Need i say more?

Favoriete trainingspartner:

Judith: FOOOOOOOOON. Duh.
Fon:
Zjoedieth! Dasnapdetochwel.

Favoriete dag:


Judith: Het concert van Coldplay in Brussel mijn mijn lievelingstweeling. Het was gewoon een perfecte dag. We hebben eerst een beetje geshopt in Brussel en zijn toen naar het concert geweest. Dat was FANTASTISCH. De sfeer was top, iedereen danste en niemand was vervelend. We hebben alleen maar genoten. Coldplay maakte er echt een geweldige show van. Dat was echt één groot geluksmoment.

Fon: 5 november. Geen enkele andere dag dit jaar dat ik het zwaarder heb gehad en toch was dit een perfecte dag met ook nog eens een geniale afsluiting bij een mooi feestje en met de limo naar huis. 

Favoriete avond:


Judith: Vastelaovesmaondig. Om 10u ‘s-ochtends al in de kroeg staan met een glas bier in je hand. ‘S-avonds gingen we joetsen. Ik heb samen met Fon een legendarische avond gehad.

Fon: Dat is dus echt weer een gedeelde eerste plaats. De avond van 5 november en de avond die Judith net al noemde: Priceless! 

Favoriete blog:
Judith: Ik kan natuurlijk onze eigen blog noemen. Maar als ik een andere moet kiezen ga ik voor Song of Style. Een fashion- en interieurblog van Aimee Song. Ze maakt geweldige foto’s (en vlogs!) en heeft een geweldige stijl.
Fon: Dit jaar heb ik erg veel blogs gelezen als voorbereiding op New York. 1 favoriet kan ik gewoon echt niet noemen. Dus dan maar een hele lijst? Eigenlijk bijna iedereen die New York liep met een blog heb ik gevolgd. En dan met name: AnnemerelMari DurieuxDagmar NiekelJapke JannekeJust Keep Running (En dan met name de blogs van Josianne natuurlijk), RunningWithMo en Laura Brijde. Keuzes maken is nooit mijn sterkste punt geweest 😉

En wat waren jullie favoriete (hardloop) dingen van 2017?

Wij wensen jullie een hele fijne oudjaarsavond en alvast de aller beste wensen voor 2018!

Liefs,
Judith en Fon

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *