Disney 2019,  Road to Run,  Running

Road to Disney – Week 2+3

En toen zaten week 2 en week 3 er alweer op. In verband met de naweeën van mijn verjaardag heb ik vorige week geen update geplaatst dus vandaag maar de update van afgelopen 2 weken! 🙂

Maandag 13-5-2019 – 6.8km Hardlopen + Danstraining
Training 4 van het schema deed ik voorafgaand aan de danstraining, ik had alleen veel te laat gegeten waardoor de training niet helemaal soepeltjes ging. Wijze les voor de volgende keer at ik ’s-avonds weer wil hardlopen voor een andere training: OP TIJD ETEN! Denk dat ik daardoor ook mijn hartslag niet lekker onder controle kreeg. Maar alleen maar van alleen maar vlekkeloze looptrainingen leer je ook niets. 😉 De danstraining ging wel lekker! Over een paar weken hebben we de voorstelling en de dans is nu af, dus lekker wat tijd om de puntjes om op de i te zetten.

Dinsdag 14-5-2019
Rustdag. Of naja… Wel de hele dag werken.

Woensdag 15-5-2019 – Krachttraining
Voor het werk lekker knallen in de sportschool, grappig hoe een paar maanden geleden ik met moeite voor half 10 mijn bed uit kwam en nu nog net niet fluitend (want ik kan niet fluiten) de sportschool om 8 uur binnen loop.

Donderdag 16-5-2019 – Krachttraining + 6.5km Hardlopen
Vandaag weer tijd voor een meting op de sportschool. -19 kilo sinds dat ik ben begonnen bij de diëtist halverwege januari. BAM! Vervolgens een dik uur weer bezig geweest in de sportschool en na een goede lunch ook weer een mooie training gedaan in de Road to Disney: 5’ wandelen 40’ rustige duurloop en als afsluiting weer 5’ gewandeld. Lekker sportief dagje om mijn laatste dag als 31 jarige te “vieren” 😉.

Vrijdag 17-5-2019 – 9.1km Hardlopen
It’s my Birthday! Ik had echt geen zin om heel vroeg op te staan dus de sportschool sla ik vandaag over. Wel ga ik uiteraard een lekker stukje lopen. Om nou 32 km te gaan lopen lijkt me een beetje gekkenwerk dit jaar, 17 of 19.87 leek me op dit moment trouwens ook niet het meest verstandige. Dus braaf mijn training van het schema gevolgd: 5’ wandelen 60’ rustige duurloop 5’wandelen. Met een zonnetje wat af en toe achter de wolken vandaan kwam, was dit een meer dan prima rondje!

Zaterdag 18-5-2019
Rustdag. Op wat fietsen van Rijswijk naar het centrum van Den Haag na niet heel sportief bezig geweest 😉

Zondag 19-5-2019
“Rustdag” Deze dag tel ik als halve rustdag aangezien we uiteindelijk ruim 20 km hebben gefietst (grotendeels tegen de wind in) rondom Rijswijk/Den Haag/Scheveningen.

Totaal:
Activiteiten: 6 (zonder het fietsen van zondag 😉)
Rustdagen: 3 of naja 2,5 dan Weekendjes weg zorgen wel voor rust
Aantal gelopen kilometers: 22.4

Week 3

Maandag 20-5-2019
Officieel stond er een training op het programma vandaag, maar doordat we ’s-Avonds nog bezoek kregen heb ik deze maar verplaatst naar later deze week dus: Rustdag!

Dinsdag 21-5-2019 5.9km Hardlopen + 1100m Zwemmen
Na 3 rustdagen had ik wel zin om weer “iets” te doen. Jammer genoeg was het weer niet heel aantrekkelijk, maar gelukkig zijn er loopbanden op de sportschool. Training 1 an eze week deed ik dan ook op de loopband. 5’wandelen 10’ zone 2 en vervolgens 2x 5’ zone 4 afwisselen met 10’ zone 2 om dan weer af te sluiten met 5’wandelen. Het lopen op een loopband is toch net wat anders dan buiten op straat, maar hey ik heb de training weer netjes afgerond!
Na het lopen was Stephan pas net begonnen aan zijn rondje in de sportschool dus kroop ik de sauna in. Omdat hij daarna nog steeds niet klaar was dook ik lekker het water in en zwom ik in een half uurtje 1100 meter. Hmm had misschien toch nog even op de fiets naar huis moeten gaan an had ik een mini triatlon gedaan 😉.

Woensdag 22-5-2019 – Krachttraining
Lekker voor het werk nog even een uurtje de sportschool in en lekker energiek de dag beginnen! ’s-Avonds de bootcamp wel geskipt omdat ik het jammer genoeg niet haalde om op tijd te eten. Helaas volgende keer beter!

Donderdag 23-5-2019 – Krachttraining + 10.4 km Hardlopen
En ook vandaag beginnen we de dag met een uurtje krachttraining! Aangezien ik vandaag vrij ben doe ik lekker rustig aan. Thuis lunch ik rustig, kijk ik een serie en nadat ik me goed heb ingesmeerd stap ik naar buiten voor de langste training van de week: 5’ wandelen 70’ rustige duurloop 5’ wandelen. Lekker in het zonnetje: whoehoee hallo voorjaar! Door de temperatuur was het wel lastige om mijn hartslag lager te houden, maar ik liep wel lekker gelukkig!

Vrijdag 24-5-2019
Rustdag!

Zaterdag 25-5-2019 – 7.2km Hardlopen
De hardlooptraining die ik afgelopen maandag had overgeslagen haal ik vandaag netjes in voor mijn werk. Gedurende de training ( 5’ wandelen 45’ rustige duurloop 5’wandelen) kwam ik er achter dat mijn favoriete Lululemon broek nu toch wel echt te groot aan het worden is. Mijn telefoon zit niet meer lekker strak in het zakje. Toch maar eens opzoek naar een goede vervanger!

Zondag 26-5-2019
Rustdag. Vandaag werken en naar een verjaardag van een 1-jarige dus even niet sporten 😉

Totaal:
Activiteiten: 6
Rustdagen: 3
Aantal gelopen kilometers: 23.5

Ok 2 redelijk relaxte weken gehad qua trainingen, dus komende 2 weken mag er weer een tandje bij voordat Pinkpop losbarst!

Liefs,
Fon

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *