Over ons

Wij zijn Judith en Fon en hebben ons een spannend doel gesteld voor 2017 namelijk de New York Marathon op 5 november 2017.
We gaan via deze blog alles wat op ons pad komt bijhouden; van trainingen tot fijne hardloop apps en van onnozele verhalen tot herstelloopjes na de carnaval.

Als je op woensdag om 9 uur in de ochtend, of na het uitslapen op zondag om 12 uur, hier een kijkje komt nemen zou je een nieuwe blog kunnen verwachten.

Foto door Eline Rewinkel

Judith

Hoi! Mijn naam is Judith en ik ben 26 jaar jong. Ik woon in het mooie Roermond. Sporten vind ontzettend leuk! Ik dans namelijk al mijn hele leven en doe dat met veel plezier. Dansen in het café vind ik trouwens ook heel leuk, maar dan wel met een wijntje in m’n hand.

Ons idee om te marathon te gaan rennen is een hele spontane actie geweest en ik vind het echt super spannend! We gaan ons best doen en hopen dat jullie onze stukjes met veel plezier zullen lezen.

Foto door Eline Rewinkel

Fon

Hoi hoi dan zal ik me ook maar eens voorstellen. Ik ben Fon, 29 lentes jong en woon samen met mijn man (jeetje wat klinkt dat oud) in Roermond. Sinds mijn 10e dans ik al bij verschillende dansscholen en in verschillende stijlen. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik Judith op deze manier heb leren kennen. Naast zelf dansen geef ik ook sinds een paar jaar zelf training aan leuke puberende meiden.
Als ik in de kroeg sta te dansen dan kun je me meestal boven op een tafel vinden, maar nooit in de polonaise!

Naast dansen heb ik hardlopen altijd heel interessant gevonden, maar het kwam er nooit van om hier mee te beginnen. Tot nu dan..