Road to Run

Reanimatie roadtorun.nl

 

Ohh heyyy!
Ja #huh weer een bericht op roadtorun.nl?

Reanimatie zei je?
Jep! roadtorun.nl heeft een flinke reanimatie gehad, het was kantje boord hoor, maar is weer back!
Ok deze leuke metafoor heb ik niet zelf bedacht maar komt van Marianne van crossmediagirlontherun.com

Ze heeft deze week ook weer, na lange tijd, een bericht geplaatst op haar blog. Toen ik dit bericht zag dacht ik: “Ik wil ook weer schrijven!”
Nu zullen er niet heel veel lezers hier zijn, ja ik kan ook statistieken kijken 😉 , maar ik ga toch weer af en toe wat dingen van me af schrijven.

Ik had het er met Marianne namelijk nog over: “Er zijn heel veel blogideetjes, maar als je ze niet opschrijft dan blijven die gedachtes maar door je hoofd spoken..”
Dus ook al heb ik niet veel lezers, ik ben het dan wel weer kwijt en heb later weer leuke dingen om terug te lezen of te kijken.

Want ja er staan nog veel vlogs op de planning. Of naja eerst het editen ervan. Ik ben geëindigd met de 2e Pinkpop vlog en de derde was ook al klaar, tot dat de computer vastliep en ik daarna niet meer bij de pc kwam (dit verhaal leg ik wel uit als de vlog online komt 😉 ).
Vervolgens heb ik ook nog een hele serie vlogs gemaakt over de vakantie van Stephan en mij, inclusief alle voorbereidingen.
Want tja.. Op het begin van dit jaar was al aangekondigd dat roadtorun.nl wat afwisselender ging worden dan alleen maar artikels en vlogs over hardlopen. 😉

De stukjes over hardlopen zullen er ook weer aankomen aangezien ik me heel spontaan op de laatste avond van mijn vakantie, heb opgegeven voor de halve marathon tijdens de Venloop in 2019!

Dus het goede voornemen om weer regelmatig een update/artikel/vlog te plaatsen op de site is er zeker.
Ik ga geen beloftes doen, maar er staan nu ECHT wat artikeltjes klaar! Denk aan een hardloop update, #geweundoon, #snapikniet, receptjes, etc. En wellicht doe ik nog een duit in het zakje over Body Positivity (bij het hardlopen).

Dus lieve mama, tante, Marianne en de andere lezers die er zijn:

Hoooooooooiiiiii! Ben ik weer! 😛

Liefs,
Fon

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *