#geweundoon,  Make-a-Wish,  New York,  Road to Run,  Running

Road to Run: Tui Sports x Annemerel & Friends

 

Ja ja de bevestiging is binnen!

Ok heel leuk dat je de marathon in New York wil lopen. Maar om hem daadwerkelijk te kunnen lopen moet je naast veel trainen ook aan je reis, verblijf en startbewijs denken.
Het is niet zoals bij, bijvoorbeeld, de City Run in Roermond dat als je je inschrijft je ook meteen mee kan doen. Je moet je namelijk aanmelden en dan doe je mee aan een loting. De kans om de eerste keer ingeloot te worden is (wat we hebben gelezen) 18%.
We houden wel van een gokje wagen, maar de kans dat we allebei zouden worden ingeloot voor de marathon leek ons een iets te grote gok.

We waren eerst van plan om via een goed doel als KiKa of Dance4Life te gaan lopen. Dan moet je een bepaald bedrag ophalen en zij regelen jouw reis, verblijf en niet geheel onbelangrijk je startbewijs. Alleen is het zo dat we bang waren dat we allebei niet genoeg tijd zouden hebben om dat bedrag bij elkaar te krijgen binnen 1 jaar tijd.
Inmiddels hadden we ook al een aantal keer gelezen over verschillende soorten reisorganisaties die marathon reizen doen aanbieden. Want google maar eens “New York marathon lopen” in en naast de goede doelen kom je ook meteen deze organisaties tegen.

We besloten dus om zelf de reis te boeken en zelf een goed doel uit te kiezen. Het goede doel, Make-a-Wish, was vrij snel uitgekozen en daar hebben jullie in deze blogpost al alles over kunnen lezen.
En net rond de periode dat we ons echt aan het verdiepen in de reisorganisaties die de marathon reizen doen aanbieden kwam Annemerel met het bericht dat ze samen met TUI Sports een reis ging samenstellen.

Nu volgen wij haar allebei al best wel lang, ehh wij zijn geen stalkers of zo, afgelopen zomer heeft Judith zelfs een gastblog voor haar site geschreven.
Annemerel (zonder dat zij het weet waarschijnlijk ;)) was natuurlijk ook degene die ervoor zorgde dat wij op het gekke idee kwamen om de marathon te gaan lopen. Na een paar appjes op en neer was het dan ook duidelijk, hiervoor gaan wij ons aanmelden!
Dus nog geen paar uur nadat haar blog online stond hadden we al een mailtje gestuurd met: WIJ WILLEN MEE!

Deze week hebben we dan het definitieve programma en pakket te zien gekregen. En wat een stuiter momentje was dat! Het programma, het soort hotel en ook niet heel onbelangrijk de prijs was gewoon precies wat wij ons al hadden bedacht.
Als het goed is komen deze pakketten ook nog beschikbaar voor mensen die zich niet hebben vooringeschreven. Maar als jij de marathon wil rennen in New York (of bijvoorbeeld Berlijn of Tokio) neem dan eens een kijkje op de site van TUI Sports.

Wij stuiteren ohh ja en trainen nog weer even door!

Liefs Judith en Fon

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *