Road to Run,  Running,  Venloop

Nieuwe doelen, nieuwe kansen!

 

Ohh ja ik zou nog een blogje maken over mijn nieuwe doelen. Want tja die zijn er wel weer! We beginnen bescheiden en gaan dan toch weer voor groot 😉
Ik had bijna het idee dat ik opnieuw moet beginnen met hardlopen, maar gelukkig valt het nog allemaal mee. Alleen die conditie die moet weer even worden bijgewerkt, gelukkig zie ik daar ook al verbetering in. Tijd dus voor nieuwe doelen!

Op het begin van het jaar had ik heel ambitieus doelen opgesteld met afstanden en tijden, nou ik kan je vertellen: die heb ik allemaal laten varen 😛

Maar de doelen die ik wel heb voor mezelf:
1: Weer lekker 2 à 3x in de week gaan hardlopen en mijn schema netjes afwerken, weer regelmatig naar de danstraining en de bootcamptrainingen gaan.

2: Voor het einde van het jaar weer lekker ruim 10 kilometer aan een stuk kunnen lopen -> Nou dat lijkt wel goed te komen aangezien ik volgens mijn schema ik dit halverwege november zeker weer moet kunnen.

3: Nog een leuke wedstrijd in november of december lopen. (tussen de 5 en 10 km iemand nog tips?)

4: De halve marathon tijdens de Venloop lopen -> Zodra de inschrijving open ging heb ik mij ’s-Nachts al ingeschreven. Ondanks dat mijn been nog helemaal open lag na mijn valpartij in Italië. Wel ga ik regelmatig van te voren kijken of dit doel wel haalbaar is. Ik ga mezelf natuurlijk niet weer voorbij lopen en als de trainingen, met name de lange duurlopen, allemaal niet gaan zoals het zou moeten dan ga ik dit keer eerder verstandig zijn. Niet dat ik net zoals bij de CPC 2018 na 6 km moet uitstappen terwijl ik stiekem van te voren al wist dat dit hem niet ging worden.

Ja stiekem heb ik ook al een doel voor september 2019. Maar eerst die halve marathon op 31 maart 2019!

En hebben jullie nog leuke (hardloop) doelen voor de komende tijd? Ohh ja en wie weet nog een leuke 5 of 10 kilometer wedstijd in november of december?

Liefs,
Fon

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *