#geweundoon,  New York

Road to New York

Hey Upper East Siders. Gossip Girl here. And I have the biggest news ever. One of my many sources, Melanie91, sends us this: “Spotted at Grand Central, wearing running shoes, 2 blonde girls from the Netherlands.” What are they up to? You know you love me. XOXO, Gossip Girl.

 Wie kent deze quote nou niet? We hebben er maar meteen even onze eigen versie van gemaakt. Zoals jullie ondertussen wel weten, gaan wij de marathon in New York rennen. Maar zeg nou eerlijk, New York verlaten zonder de stad te ontdekken, dat gaat natuurlijk niet.
Ter voorbereiding kunnen we ons vermaken met series en films die zich afspelen in deze superstad (Hallooo, Chuck Bass en Mr. Big).

 

 

Dit is toch wel een van onze lievelingsseries (alweer, halloooo Chuck Bass). Eigenlijk liepen onze levens een beetje gelijk met die van Serena, Blair, Chuck, Dan en Nate. Het enige verschil was dat wij in Roermond woonden en geen miljoenen trust fund hebben en zij in New York rondhuppelden in designerkleding en iedere dag wel een feestje hadden. Maar ach, zij hadden geen carnaval ;).
Een Gossip Girl-tour staat dus al op de planning.

 

Toen SATC voor het eerst op TV was, waren wij eigenlijk nog te jong om hier naar te kijken. Maar toen de eerst herhalingen op tv kwamen, hebben we ze allemaal gezien. Dus tegen de tijd dat de films uitkwamen, waren we helemaal up-to-date over Carrie’s liefdesleven. Er zou zelfs een derde film in de maak zijn. Die moeten we natuurlijk zien als voorbereiding! Al zijn wij misschien eerder in New York dan dat de film is uitgekomen.

 

We kunnen hier kort over zijn:
1. Leonardo DiCaprio
2. Gave film
3. Hij had hier een Oscar voor moeten winnen

Ok, Frank Sinatra had hét nummer over New York op z’n naam staan. Alicia Keys schreef echter een modern lijflied over the Big Apple. Misschien komt deze ook nog wel op onze hardloop-playlist te staan.

Liefs,
Fon en Judith

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *