#geweundoon

Q & A met elkaar

Tijd om elkaar nog iets beter te leren kennen! Tijd voor een Question & Answer. Zo leren jullie ons ook een beetje beter kennen natuurlijk. Daarom stelde wij elkaar 5 random vragen en de antwoorden? Die kun je hier natuurlijk vinden.

Q. Judith: Op welk nummer ga je het liefste helemaal los?
A.
Fon: Op dit moment is dat Livin’ on a prayer ban Bon Jovi. Niet dat ik zo’n fan ben van Bon Jovi, maar omdat ik hier extreem goede herinneringen aan heb door mijn vrijgezellenfeest (ja dat vrijgezellenfeest kan ik me nog helemaal herinneren ;)).
Verder ben ik niet heel kritisch qua muziek om op “los te gaan” zet er een lekkere beat onder waar je goed op kan dansen en ik ben los.

Q. Fon: Hoe sportief was je op de middelbare school?
A.
Judith: Best sportief. Ik danste toen al en vond de gymlessen (bijna) altijd leuk. Atletiek, volleybal en softbal waren mijn favoriet.

Q. Judith: Wat vind je zo leuk aan dansen?
A.
Fon: Het is een leuke manier om fit te blijven en je kan je gevoel er helemaal in leggen. Ben je gefrustreerd ga dansen, ben je blij ga dansen, ben je verdrietig ga dansen. Na een danstraining is alles er lekker uigedanst. Om nog maar niet te spreken over de kick die je krijgt van een dansoptreden, dat is gewoon helemaal te gek!

Q. Fon: Heb je nog een travel wishlist? En zo ja welke plekken staan er in je top 3/5?
A.
Judith: Jazeker! Ik heb niet echt een volgorde maar zou nog graag naar IJsland, Argentinië, Nieuw-Zeeland, Costa Rica en Cuba willen gaan. Iemand die me wilt sponsoren? 

Q. Judith: Denk je dat je na de marathon meedere 5K’s, 10K’s of halve marathons wilt gaan rennen?

A. Fon: Zoals het er nu naar uitziet wel ja. Zeker de 5k en 10k. Maar hey we zijn pas net begonnen en wellicht gooien we na 5 november wel de handdoek in de ring. Maar denk dat we dan mischien nog wel meer het hardloopvirus te pakken hebben.

Q. Fon: Met wie (dood of levend) zou je nog een keer willen hardlopen? En waarom?
A.
Judith: Met Casey Neistat! Ik vind zijn vlogs echt geweldig. Toevallig woont hij ook in New York dus misschien zien we hem wel in November hehe. Ik denk alleen niet dat we zijn tempo kunnen bijhouden. 

Q. Judith: Wat is je guilty pleasure qua eten?

A. Fon: I. Love. Food! Guilty pleasure? Chips en zoute popcorn! Als ik dat eenmaal begin te eten dan zit er geen rem op. Oeps! Zoetigheid kan ik makkelijk laten liggen maar chips en zoute popcorn ai ai ai. 

Q. Fon: Wat staat op nummer 1 op je shoplijstje voor New York?
A.
Judith: Ik denk nieuwe Nikes.. Of de Sephora leegkopen.. Of losgaan bij Victoria Secret. Dat gaat nog lastig worden haha. Ik wil in ieder geval wel zo’n mega grote milkshake drinken en naar Shake Shack! 

Q. Judith: Welke Netflix-serie raad je aan om te gaan bingewatchen?

A. Fon: Nashville! Zeker als je net zoals mij helemaal gek bent van muziek is dit een heerlijke serie om te kijken! Verder natuurlijk Pretty Little Liars en Gossip Girl als je deze nog niet hebt gezien. The Mentalist en House zijn ook een dikke aanrader, al weet ik niet of deze nog op Netflix staan.

Q. Fon: Met wie (dood of levend) zou je graag een keer gaan flink gaan stappen? En waarom?
A.
Judith: Met Fred van Leer. Hij is hilarisch, heeft stijl en kan goed dansen. Ik denk dat je met hem een topavond zou beleven! 


Liefs,

Fon en Judith

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *