Personal,  Road to Run

Road to Run 2.0

En dan zijn we weer een paar maanden verder en is de derde maand van 2019 alweer begonnen!
Tijd voor veranderingen!

Eind 2016, beter gezegd tijdens de New York Marathon van 2016, kwam na een etentje het spontane idee om in 2017 die hele marathon in New York te gaan lopen. In aanloop hiernaar werd er een blog en Instagram gestart, een paar maanden later kwam er ook nog een kanaal op YouTube bij.
Dit deden we om voornamelijk onze eigen “voortgang” bij te houden en mensen in onze omgeving een beetje op de hoogte te houden.

Na die marathon, zeg maar bijna heel 2018, verslapte de aandacht en verschoven de prioriteiten. Het sporten liep niet lekker, we hadden het druk druk druk en dan kwamen daar ook nog eens blessures om de hoek.

Het liefst laten we 2018 zo snel mogelijk achter ons want zo’n spannend jaar was het niet. Maar in 2019 is de motivatie helemaal terug! (zo lijkt het 😉 )
En Road to Run gaat weer door! Dit keer wel in een ander jasje.

Judith en ik (Fon) hebben het er over gehad en we hebben besloten dat ik vanaf nu de enige ben achter Road to Run. Je zult Judith zeker nog wel een keer tegen komen (in bijvoorbeeld vlogs), maar ze zal zelf geen “content” meer verzorgen voor Road to Run. In 2018 was dit sowieso al een stuk minder, maar vanaf nu is het dan “officieel” 😉

Road to Run 2.0 dus? Yes! Ok die 2.0 laat ik achterwege verder, maar ik ga wel proberen om weer regelmatig nieuwe berichten te plaatsen op YouTube, Instagram of hier op de blog. Deze berichten zullen gewoon weer lekker over van alles en nog wat gaan. Een beetje hardlopen, een beetje fitness, een beetje reizen, een beetje onzin, een beetje van dit en een beetje van dat :p

Ohh ja en stapje bij beetje ga ik ook op zoek naar een nieuw logo/design voor de site. iemand nog leuke ideetjes? Want tja.. Ik ga volgend jaar, als alles meezit, wel weer naar New York. Maar om dan nu alleen maar een “New York skyline” als logo/banner te hebben is misschien een beetje 2017 😉

Ik ga weer proberen om op vaste dagen dingen te plaatsen, maar ik ga voorlopig niks beloven. Eerst maar weer eens in dat blogritme komen!

Liefs,
Fon

                                                                                                                                                                                                                                                  


Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *