Road to Run,  Running,  Venloop

New Goals 2.0

Een nieuw begin betekend ook: Nieuwe doelen!
Ok op dit moment ben ik heel hard vastelaovend aan het vieren (Carnaval voor de mensen buiten Limburg 😉 ), maar volgende week zondag heb ik dan eindelijk weer een hardloopwedstrijd op de planning staan! Sterker nog ik heb er tot en met september er al 7 op de planning staan..

10 maart 2019 – CPC Den Haag – 5km
Op 10 maart staat mijn eerste wedstrijd op de planning en wel de CPC! Dit keer niet de halve marathon maar de 5k. Ik vond de sfeer vorig jaar erg leuk in Den Haag en wilde er dit jaar zeker weer bij zijn. Een halve marathon is me nog even iets te ver op het moment, maar om nou helemaal niks te gaan doen op die dag leek me ook zo saai.

31 maart 2019 – Venloop in Venlo 10km
Op het moment dat de inschrijvingen open gingen voor de Venloop schreef ik me meteen in voor de halve marathon. Dat ik op dat moment geblesseerd op de bank zat was ik heeeeeel even vergeten. Een paar weken geleden heb ik dan ook maar even gemaild of mijn afstand kon worden omgezet naar de 10 km. Ik heb veel goede verhalen gehoord over de Venloop, dus ben dan ook heel benieuwd naar dit evenement!

12 april 2019 – Limburg Light Run in Roermond – 5km
Voor de 2e keer ga ik weer meelopen tijdens de Limburg Light Run. Vorig jaar was ik nog aan het bijkomen van een keelontsteking en leek het me verstandiger niet mee te lopen. Dit jaar heb ik me uiteraard weer opgegeven zodra dit kon 😉
Nu nog even regelen dat er nog bekende meegaan, dat is met deze run wel zo gezellig in het donker!

27 april 2019 – Roermond City Run in Roermond (Goh..) – 10km
Voor de derde keer op rij ga ik meelopen tijdens de Roermond City Run. Na 2 jaar de 5km te hebben gelopen ga ik dit jaar voor de 10! Er lopen altijd veel bekenden mee en misschien nog leuker: Er staan veel bekenden aan de kant! 🙂

20 september 2019 – Disneyland Paris Run Weekend – 5km
In 2017 keek ik al een beetje jaloers naar de team genootjes van Team Annemerel die in Disney gingen hardlopen. Ik had voor dit najaar eigenlijk mijn zinnen gezet op de marathon in Berlijn, maar toen ik daar niet werd ingeloot begon ik te twijfelen. Ik had al eerder dit jaar mijn oog laten vallen op het Disney Run weekend, maar dit kwam niet lekker uit met Berlijn. Dus toen ik niet werd ingeloot en ik een advertentie van Disney voorbij kwam komen ging ik toch nog maar eens goed nadenken. Toen vervolgens 2 vriendinnetjes van me zich al hadden ingeschreven en mijn vroegen of ik anders bij hun op de boeking erbij wilde, zei ik uiteindelijk toch JA!
We komen op donderdag aan en op vrijdag is de eerste run: De 5km! Lekker de beentjes losgooien na een dagje park bezoeken 😉

21 september 2019 – Disneyland Paris Run Weekend – 10km
Een dag later kunnen we alvast wennen aan het vroeg opstaan en ga ik voor de 10km. Wellicht dat we die dag nog even het park ingaan, maar mijn plan is om op tijd terug te gaan naar het hotel en daar lekker te chillen in het zwembad of zo. Alles om de beentjes een beetje te sparen voor de dag erna.

22 september 2019 – Disneyland Paris Run Weekend – Halve Marathon
Als afsluiter staat er voor mij de halve marathon op de planning. Dat betekend voor mij ook weer lekker trainen in de zomer! En op advies van Annemerel ga ik ook een aantal keer wat meer trainingsdagen achter elkaar doen, om te wennen aan het lopen 3 dagen achter elkaar.
Als ik dan die halve marathon heb uitgelopen heb ik aan het einde van dit weekend ook nog eens 2 challenges volbracht (de 31k en de 36k challenge) en neem ik als alles goed is 5 mooie medailles mee naar huis! 🙂

Zoals jullie zien zit er nog een “gat” qua wedstrijden tussen eind april en het Disney weekend, dus ik ben nog op zoek naar leuke loopjes. Ik heb er al 3 met potlood in mijn agenda staan (De Marikenloop op 19 mei, Maastrichts Mooiste op 16 juni en de Tilburg Ten Miles op 1 september), maar als jullie nog aanraders hebben dan hoor ik het graag! 😉

Genoeg wedstrijden om lekker naartoe te trainen en ik merk toch dat dat voor mij extra goed werkt om mezelf te motiveren!
Op naar een knallend hardloopjaar!

Liefs,
Fon

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *