CPC 2018,  Running

Road to CPC – Part 1

Tja en dan beloof je in de vorige blog dat je om de 2 weken een update gaan plaatsen. Dan moet je natuurlijk wel gelopen hebben. Gelukkig heb ik 3 loopjes vastgelegd die ik kan meenemen in dit verslag. En verder? verder nog wat “smoesjes” waarom ik niet meer had gelopen, al vind ik die best terecht 😉

Training 1

Na een paar weken “freewheelen” en op hartslag trainen was ik helemaal klaar met dat op hartslag lopen. Ik verloor ook echt het plezier in het lopen.
Ik schoof het lopen die dag ook steeds voor me uit, maar nam mijn kleren wel mee toen ik bij mijn ouders ging eten. Uiteindelijk ben ik na het eten met een flinke omweg, zonder op mijn horloge te kijken om op mijn hartslag te letten naar huis gelopen. heerlijk!

Training 2

Doel: 5 km lekker lopen. Missie meer dan geslaagd! Ook nog eens een negatieve split gelopen, kijk daar kan ik echt van genieten. Toen ik meteen na deze run op de bank plofte was het ook lastig om mezelf naar de douche te slepen. 😉

Training 3

Rondje 3 was om eerste kerstdag. Ik had eigenlijk echt geen tijd om te gaan. En toch wilde ik graag gaan. Dan maar een kort rondje. Ook weer met een negatieve split al is dat met korte rondjes natuurlijk makkelijker dan straks met een halve marathon.

Ja al deze rondjes waren fijne rondjes, ik kan gewoon niets anders zeggen. En toch zat er steeds bijna een week tussen. Waarom? Werk, sociaal leven en iets met kerst(voorbereidingen)…

Zoals het er nu naar uit ziet worden mijn dagen zometeen weer iets handiger ingedeeld gezien een “hardloopgunstig” werkrooster. Dus dan ga ik weer braaf mijn 3 trainingen in de week doen en zullen de Road to CPC blogjes weer iets uitgebreider worden.

Liefs,
Fon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *