Love,  Personal

Favorite music of the moment

Op zoek naar nieuwe muziek? Of in ieder geval voor jou nieuwe muziek? Wij zullen vanaf nu geregeld onze favoriete nummers van het moment met jullie delen. Misschien ken je ze al lang misschien is het een nieuwe ontdekking voor jou. Muziek om lekker mee op de bank te hangen, een rustige wandeling mee te maken, meezingen in de auto of lekker kilometers te vreten tijdens je lange duurloop.

Justin Timberlake & Chris Stapleton – Say Something


Dit nummer zullen jullie vast wel kennen, maar toch deel ik (Fon) dit nummer graag nog een keer met jullie. Als een van je long time favorite artiesten (JT) weer een samenwerking doet met iemand uit een van je favoriete muziekstijlen (Country) dan kan dat niet meer dan geslaagd zijn. Stiekem gooi ik hier nu dus ook 2 versies neer. De orginele videoclip die geweldig gemaakt is en de live versie (vanaf min 2:50 in de video) tijdens de BRIT Awards waar in een keer een mega groot koor van allerlei kanten aan komt lopen. Kippenvel!

Riley Pearce – Brave


Ok dit is geen nieuw nummer, maar wel stiekem nu pas ontdekt. Zodra Pinkpop het programma had bekend gemaakt stond er weer een mooie lijst op Spotify met alle optredende artiesten. Dit nummer viel op in de lijst, mooie opbouw, heerlijke trompet en een fijn sfeertje. Overigens is het album Outside the Lines sowieso wel een fijn zondag-bankhang-of-wandeling-in-het-bos-album.

Taylor Swift – Delicate


Taylor. De clip. Dansende Taylor. Moeten we nog meer zeggen?
Ja ok. Dat we eindelijk een keer misschien net zo goed (of misschien zelfs iets beter) zijn in iets als Taylor 😉

Camelphat & Elderbrook – Cola


Dit liedje is vooral grappig als je weet waar het over gaat. Benieuwd? Er wordt “she sips the Coca Cola, she can’t the difference” gezongen. Dit gaat over een meisje die zo dronken was dat ze van de bouncer niet werd toegelaten tot de club tenzij ze de Coca Cola/Pepsi smaaktest zou doorstaan. Dit is echt gebeurd! Het nummer heeft ook nog eens een lekkere hardloopbeat

Wat zijn jullie favoriete nummers op dit moment?

Liefs,
Judith en Fon

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *