Personal

Het gebrek aan blogs…

Ja ik weet het.. Ik had beloofd weer volop te gaan bloggen..
Ik kan allemaal smoesjes verzinnen, maar de belangrijkste reden: Ik heb geen laptop/pc!

En hele blogs schrijven op mijn telefoon vind ik persoonlijk niet heel lekker werken qua opmaak en zo. Dus de momenten dat ik wel een pc of laptop ter beschikking heb (in de pauze op mijn werk of bij mijn ouders thuis) dan kan ik wel lekker schrijven of video’s editten. Alleen komt het ook niet altijd uit om in mijn pauze te gaan tikken en is het ook niet zo sociaal om bij mijn ouders thuis altijd alleen maar achter de pc te duiken.

Nu heb ik weer eens tijd dus er komen weer een lading blogjes aan! (die typ ik nu in één keer lekker achter elkaar door :p )
Ik heb weer wat lekkere recepten geprobeerd die ik zal delen, het sporten begint langzaam wat structuur te krijgen en snap nog steeds niet alles en er zijn genoeg dingen die ik gewoon doe
😉.

Nou dan ga ik nu maar verder met de rest van de blogs schrijven!

Liefs,
Fon

 p.s. Ja ja die laptop gaat er binnen nu en ooit (ik ga geen datum noemen) komen! Ok ok laten we afspreken vóór de zomer van 2019? 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *