#geweundoon,  New York,  Road to Run

Road to New York: Vlogspiration

Eerder vertelden wij al dat we grote liefhebbers van vlogs op YouTube zijn. Stiekem zitten we er zelf soms ook er aan te denken om te beginnen met vloggen.
In de aanloop naar de marathon hebben we nu dan ook bijna alle vlogs bekeken over/tijdens de New York Marathon van de afgelopen jaren. In deze blog delen we graag een aantal van onze favorieten met jullie.


CASEY! Tja heb je het over New York en over vloggen hebt dan denk je meteen aan Casey Neistat. Als je hem al langer volgt weet je ook waarschijnlijk dat hij een aardig stukje kan hardlopen. Hij heeft dan ook al een aantal keer de Marathon gelopen. In deze vlog zie je zelfs Nev van de serie en films Catfish voorbij komen. 


De Shaytards zijn ook een begrip op YouTube. Leuke vlogs en uiteraard ook lekker vloggen tijdens de marathon in 2014. Super lief om te zien hoe ze elkaar steunen onderweg! En hoe hij het vol heeft gehouden in die hoody vinden wij al een prestatie op zich 😉


Tijdens de New York Marathon van 2014 liep ook The Ginger Runner mee met het team van de Shaytards (die liepen voor Unicef). Hij heeft zelf ook een vlog gemaakt en het is grappig om te zien dat er veel dingen overlappen maar toch ieder zo weer zijn eigen beleving van de dag heeft.


Tja deze kan eigenlijk niet ontbreken! Deze dame heeft er voor een groot deel voor gezorgt dat wij dit avontuur zijn gestart! Terwijl zij in 2016 door de 5 burrows liep zaten wij aan de sushi met de Marathon-app on the side Annemerel te volgen 😉
Ook al was ze de dag ervoor nog flink ziek toch heeft ze een top tijd in New York neer weten te zetten. Stiekem gokken wij een uurtje of 2 later binnen te komen dan haar dit jaar 😉

Het klinkt misschien raar maar we vinden deze vlogs een hele fijne voorbereiding op 5 november. We zien de plekken waar bijna iedereen het zwaar krijgt, zien een groot deel van het parcours en kunnen al een beetje van de sfeer proeven!

Dus als jullie nog leuke New York Marathon vlogs kennen, laat het ons dan vooral weten!

Liefs,
Judith en Fon

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *