Review,  Running

Hardloopshop-hotspots in Roermond

Nadat we een blog schreven over hotspots in Roermond moesten we natuurlijk ook een blog schrijven over hardloop hotspots in Roermond! We zijn eigenlijk vooral in het Outlet Centre geweest, in de binnenstad zitten namelijk weinig winkels waar je als hardloper terecht kunt. We gingen voor jullie op pad om te kijken wat het aanbod was. Lees mee!

  1. Asics

Asics heeft misschien wel het grootste aanbod aan hardloopschoenen. Ook kun je hier terecht voor fijne basic tights, jasjes en tops.

  1. Puma

We vonden dat Puma leuke sportkleding aanbood. Net iets meer kleurtjes  en motiefjes. Ze hebben wel een beperkt aanbod aan hardloopschoenen. Mocht je op zoek zijn naar gewone sneakers, dan kun je hier wel goed slagen!

  1. Under Armour

Een van de grootste merken in Amerika heeft ook een shop in het outlet. De kleding van Under Armour stelt nooit teleur. De kwaliteit is goed en je ziet er ook nog eens fashionable uit. Ze verkopen ook hardloopschoenen.

  1. Adidas

Dit is een van de grootste winkels in het hele Outlet centre. In de winkel zit een speciaal running hoekje voor dames. Hier kun je schoenen vinden (ook de ultraboost!) en fijne kleding, zelfs de lijn van Stella McCartney kun hier vinden. En als je goed zoekt in de winkel kom je wellicht nog een leuk paar Stan Smith’s tegen ;).

  1. Reebok

Leuke sportkleding voor in de sportschool tijdens een groepslesje, maar wij vonden het minder geschikt voor hardlopers. Gelukkig dansen wij 2 tot 3 keer in de week dus hebben we genoeg reden om hier naar binnen te gaan.

  1. Nike

Onlangs is de Nike winkel verbouwd en een flink stuk groter geworden. Naast leuke Air Max of Thea’s kun je hier heel goed terecht als hardloper. Van schoenen tot tights en van sokken tot bh’s kun je hier vinden. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste schoen? Vraag dan een van de medewerkers die bij de schoenen staat.

  1. New Balance

Op 29 maart 2017 opende in het Outlet ook een New Balance winkel. Mooie overzichtelijke winkel met leuke en fijne kleding en schoenen. Natuurlijk voor het hardlopen maar ook om casual te dragen 😉 de prijzen zijn ook erg fijn! Zo zagen we tights van €40,- en tops vanaf €14,- 

8. Intersport

Dit is de enige winkel die niet in het Outlet zit maar in het Retail Park, een stukje verderop. Intersport biedt een groot assortiment aan voor verschillende sporten. Natuurlijk hebben ze ook een heleboel voor hardlopers! Je kunt hier terecht om hardloopschoenen aan te laten meten door middel van een soort scan. Dit is superhandig als je net begint met rennen, want we weten ondertussen wel dat het belangrijk is een goede hardloopschoen te kopen. Verder hebben ze nog veel hardloopkleding en accessoires van onder andere Nike, Under Armour, Asics en Adidas.
Zoals jullie zien kunnen we flink shoppen voor hardloopspullen in Roermond. Al missen we soms stiekem een zaak als Run2Day of Runnerworld hihi.

Hebben jullie nog hardloopshopspots die jullie ons kunnen aanraden?

Liefs,
Judith en Fon

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *