Love,  Personal,  Running,  Travel

Why we loved: Oktober

Wat vliegt de tijd! Het is alweer bijna november en de marathon is al in zicht. Spannend! Deze maand stond in het teken van de laatste loodjes, we hebben ook allebei bijna vakantie waar we echt heel erg aan toe zijn. 

Ook hebben we deze maand weer een “why we loved”. Lees snel verder!

• Herfst

We houden allebei van de herfst. Lekker op de bank met een boek of een leuke serie, warme truien en fluffy sokken.. Oh en niet te vergeten de Pumpkin Spice Lattes! Maar we kunnen vooral genieten van een zonnige herfstdag. Heerlijk!

• Hardlopen op de Hoge Veluwe

Het was al op 1 oktober maar dat was dus deze maand. 😉 Echt een dikke aanrader als je een lange duurloop wilt doen met een paar kleine heuveltjes er in. Judith fietste naast me op de fiets en was coach, waterdrager en pr-dame in 1. Volgens mij wist op een gegeven moment iedereen die in het park was dat ik de New York marathon ging lopen. Super leuk dat andere bezoekers mij gingen aanmoedigen als ik weer voorbij liep.

• Het nieuwe album van Harry Styles

Ik was nooit zo’n fan van One Direction maar nu de jongens allemaal solo zijn gegaan vind ik ze (bijna) allemaal fantastisch. Vooral Harry heeft mij (Judith) verrast met zijn album. Echt lekker om naar de luisteren!

• Berlijn!

Ik zat er lichtelijk doorheen toen ik besloot niet mee te gaan naar New York. Gelukkig was daar mijn vader die een tripje plande naar Berlijn, mijn lievelingsstad. Ik heb er zooooooveel zin in! Berlijn is echt een geweldige stad! 

• Musical de Marathon

Samen gingen we naar de musical “De Marathon”. We hebben de film allebei gezien en waren benieuwd naar de musical ( liedjes van Thomas Acda duhh). Conclusie: wat was het leuk. De musical kwam erg overeen met de film en de acteurs waren briljant. We hebben gelachen en gehuild! Er kwamen ook zoveel herkenbare momenten als hardloper voorbij. 

Ondanks het tegenvallende nieuws van Judith op het einde van vorige maand was dit dus een hele fijne maand. Op naar de laatste 2 maanden van 2017!

Liefs,
Judith en Fon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *